Drsné podmínky našim závodníkům svědčily.

Novoměstské Tři Studně jsou tradičním místem konání Mistrovství republiky off snov s perfektně klapající organizací a zázemím. Letos však do plánu pořadatelů zasáhla ničivá větrná smršť. Díky dobře připravené trati se podařilo v záplavách vodního živlu regulerně odjet sobotní první kolo, avšak nedělní ráno již znamenalo urychlené vyklizení sportoviště před nebezpečím padajících větví a stromů. Výsledky prvního dne tak byly výsledky konečnými a zároveň rozhodly o nominaci na nadcházející Mistrovství světa off snow v polském Kožle. Naši členové se zúčastnili Mistrovství republiky v počtu 21 závodníků, z nichž se na MS IFSS nominovalo celkem 12 reprezentantů. Opět jsme vybojovali velkou část medailí a zde jsou medailisté:

 

Václav Vančura – 1. místo SC1

Václav Vančura – 2. místo BKj muži

Martin Klár – 1. místo BKj muži

Ilona Erlebachová – 1. místo BKj ženy

Pavel Červenka – 2. místo CCM

Veronika Navrátilová – 2. místo SC2

Michal Tobiášek – 3. místo SC2

Ivo Vacke – 2. místo C

Adriana Švecová – 1. místo SCjun.

Veronika Chlumská – 2. místo SCjun.

Adéla Šrůtková – 3. místo CCjun.

 

Děkujeme všem našim partnerům a sponzorům,  zvláštní dík patří obchodnímu zastoupení Amulet Bicycles Jan Hataš – Hatty za zapůjčení závodních bicyklů Big José 29 !

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, Články, Novinky a jeho autorem je Ivo Vacke. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.