Licence na sezonu 2015/16, zrušení RZT

Milí členové,

poplatek za licence jsme všem zájemcům poukázali na svazový účet. Seznam licencí na tuto sezonu je uveden zde:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mVq2MJbj59q08ulK-WP4QmsS2jK1Ov0DaIImipnBAtI/edit?usp=sharing

Výtah ze svazového zápisu ze schůze předsedů:

Dodatečné zaplacení licence: Každý má možnost ještě zaplatit dodatečně licenci a to nejpozději 10 dní před startem 1.kola závodu. Tuto platbu je nutno zaslat přímo na svazový účet (viz.pokyn o licencích). Data o platných licencí budou tak včas k dipozici organizátorům závodů, kteří mají povinnost si je ověřit na webu mushing.cz

Ukončení používání RZT: Vzhledem k současnému stavu vyhodnocování závodů a platnosti licencí již není třeba evidovat RZT. RZT se tímto ruší.

Doporučení pro závody MR: Ve výsledcích závodů MR mohou být presentováni pouze závodníci se zaplacenou licencí. Ostatní mohou závodit v odlišných kategoriích (příchozí, turistická apod.). Tyto kategorie mohou mít odlišnou délku závodu či jiný počet kol. Pro letošní rok je vydáno svazem pouze doporučení, abychom mohli vyhodnotit po sezóně zkušenosti z jednotlivých závodů a případně upravit dnes platná pravidla.

Termínový kalendář:
Veškeré termíny byly projednány a schváleny. Závody pro MR:
MR na suchu sprint – Horník
MR na suchu MID – Reingiers (bude potvrzeno po jednání s Geralde Schinzelem) – nikdo jiný na závod MR v MIDu nekandidoval.
MR na sněhu Sprint kategorie „C“ – Lesná v Krušných Horách
MR na sněhu Sprint kategorieSK1, SK2 – Horní Mísečky Krkonoše
MR na sněhu kategorie A,B – bude upřesněno do 18. 9. 2015 do kdy potvrdí termín Jiří Trnka. V případě nedodržení termínu bude MR A, B na závodu Zásada.
MR na sněhu MID kategorie MB – Janovičky
MR na sněhu MID kategorie MU – Zásada
MR na sněhu Long – Šediváčkův long

Všechny další informace najdete na www.mushing.cz

Všem členům přejeme minimum zranění a maximum nejlepších umístění na závodech v nadcházející sezoně !

za výbor Ivo Vacke

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Ivo Vacke. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.