Nové dresy 2018

♥  24.8. 2018 začínáme  rozesílat oblečení členům ♥

 

Vážení členové,

 

připravili jsme pro vás nové oblečení. Jako modelka a fotografka nám pomáhala Verča Chlumská a její maminka, které ochotně a nadšeně využily výhodu domácího ateliéru. Největší dík však patří autorce oblečení Lence Žalčíkové, která vymyslela čistý grafický design a protrpěla si realizaci detailů na střihy při jednání s výrobcem.

 

Objednávky jsme vyřešili formou internetového obchodu, který najdete na úvodní stránce po přihlášení do členské sekce. Zatím  jsou k dispozici tyto komponenty: funkční tričko, kalhoty dlouhé a kraťasy. Objednávky nyní sbíráme do 30.6. 2018 a poté dojde k hromadnému objednání dresů. Podrobnosti k objednávce jako je cena, velikosti, tabulka rozměrů a podmínky umístění loga individuálního sponzora jsou uvedeny u každé položky e-shopovou formou. Výrobní termíny jsou okolo 4 týdnů. Distribuci dresů pak zajistíme zasláním poštou nebo předáním na závodech, pokud se jich zúčastníme. Vyřizováním je pověřena Veronika Navrátilová, kterou kontaktujte i v případě nějakých potíží v rámci objednávání na email: navratilova.verca@gmail.com.

 

Připravujeme ještě tyto další komponenty: vesta, cyklistické kalhoty krátké, bunda lehká, bunda zateplená, mikina, návleky na ruce, návleky na nohy, čelenka a čepice. Tyto komponenty budeme postupně do obchodu přidávat, jakmile budou hotové.

 

Doufáme, že se vám oblečení bude nejen líbit, ale vytvoří i patřičný komfort, který povede ke zlepšení vaší sportovní výkonnosti.

 

Veronika Navrátilová

Ivo Vacke

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky a jeho autorem je Ivo Vacke. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.