Veronika Navrátilová se umístila v anketě o nejúspěšnějšího sportovce okresu Semily za rok 2017.

 

Jeden jediný bod rozhodl o tom, že Nejúspěšnějším sportovcem Semilska za rok 2017 se v kategorii dospělých stal dnes již světově uznávaný alpinista z Rokytnice nad Jizerou Zdeněk Hák, povoláním horský vůdce v Alpách. Borec, který v minulém roce jako první vystoupal na jihozápadní stěnu hory Gasherbgum (8068 m. n. m.), to navíc alpským stylem bez podpory jiných lidí a výškových táborů, odsunul na druhou pozici skokana Romana Koudelku, jenž anketě vládl dlouhých 8 let.Na třetím místě hlavní kategorie skončil další lomnický rodák sdruženář Tomáš Portyk. Poprvé v historii se v této anketě umístil sportovec v mushingu a není to nikdo jiný než naše loňská  nejúspěšnější závodnice Veronika Navrátilová, která obsadila 10. místo. Mezi nominovanými byli ještě z našeho klubu Adriana Švecová za juniory a ve veteránech Ilona Erlebachová. V turnovském kulturním domě se však vyhlašovala i řada dalších kategorií, hlavně v kolektivních sportech a uskutečnil se poutavý kulturní program. Veronice gratulujeme !

 

V nejbližší době nás čeká v tomto směru  ještě další akce a to NEJLEPŠÍ SPORTOVEC TURNOVA ZA ROK 2017. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety a předání cen oceněným proběhne v sále KC Střelnice ve středu 14. února od 18.00 hodin. Součástí večera bude zápis do Zlaté knihy sportu města Turnova. Vstup je volný. Stejně jako v předchozích ročnících i letos server TvA ve spolupráci s pořadatelem ankety vyhlašuje Cenu veřejnosti.

 

Hlasujte proto v doprovodné anketě a vyberte nejlepšího sportovce Turnova roku 2017 zde: 

https://www.turnovskovakci.cz/foto-tydne/nejlepsi-sportovec-turnova-za-rok-2017-hlasujte-ankete/

Hlasování končí 13. února v 16.00 hodin. Z našich řad jsou nominováni:

 

  • Červenka Pavel, TJ Turnov, oddíl Musher club Český ráj
  • Erlebachová Ilona, TJ Turnov, oddíl Musher club Český ráj
  • Klár Martin, TJ Turnov, oddíl Musher club Český ráj
  • Navrátilová Veronika, TJ Turnov, oddíl Musher club Český ráj
  • Tassler Lukáš, TJ Turnov, oddíl Musher club Český ráj
  • Tobiášek Michal, TJ Turnov, oddíl Musher club Český ráj
  • Vančura Václav, TJ Turnov, oddíl Musher club Český ráj

Mezi nominovanými v juniorech:

  • Adriana Švecová
  • Adéla Šrůtková
  • Veronika Chlumská

Přehled o nominacích na všechny ankety a vyhlášení za rok 2017 najdete v Členské sekci – Horké novinky !!!

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články, Novinky a jeho autorem je Ivo Vacke. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.