Aktivace licencí na sezonu 2015/16 a pomoc musherům Aljašky.

Vážení členové, jak možná již někteří víte, na svazové schůzi došlo ke schválení výše poplatku za aktivaci licence na následující sezonu ve výši 1 000.- Kč za dospělé a 100.- Kč za juniory. Aktivní licenci (zaplacený poplatek) musí mít závodníci startující v MR, dále pak startující na MS/ME IFSS i FISTIC. Zároveň došlo ke změně způsobu placení poplatku, které závodníci budou nově posílat na účet klubu a předseda následně zašle vybrané poplatky na účet Svazu spolu se seznamem závodníků.

Žádám proto všechny členy, kteří licenci budou aktivovat, aby zaplatili uvedený poplatek nejpozději do 15.8. 2015 na klubové číslo účtu  : 107-4930680207/0100 a do zprávy pro příjemce napsali své příjmení s dovětkem licence.

Tento termín je nepřekročitelný, protože na splnění termínu je vázána dotace od Svazu na provoz našeho klubu. Zároveň sděluji, že Výbor našeho klubu rozhodl, že 60% zaplaceného poplatku, tedy ve výši Svazem slíbené dotace, vrátíme licencovaným členům zpět na jejich účet. Tímto chceme podpořit účast našich členů na závodech, zejména na MR, kde jsme loni patřili mezi nejpočetnější zúčastněné kluby a dosáhli mimořádných úspěchů.

Ještě se zmíním o jedné záležitosti. Vyslyšeli jsme výzvu Sokola Maxičky, pověřeného Svazem, na pomoc musherům na Aljašce, kde je v městečku Willow postihl zničující požár a Výbor našeho klubu rozhodl o poukázání finanční pomoci ve výši  3 000.- Kč, která byla ihned odeslána. Jedná se o dohodnutou pomoc za všechny členu našeho klubu a jednotliví členové se tak již nemusí individuálně angažovat.

Děkuji všem za pozornost a přeji všem příjemný letní odpočinek

Ivo Vacke

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Ivo Vacke. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.