Letní sezóna za námi, finále Hill’s cupu

První zářijový víkend byl ve znamení vyvrcholení  seriálu Hill’s cup v Dobříši na Vlašce. Krásný dvoukolový závod s noční etapou a spoustou doprovodného programu se opravdu povedl.

IMG_6575_1

IMG_6915_1

V úplném závěru proběhlo vyhlášení nejlepších borců celého seriálu. Sčítaly se body celkem ze sedmi závodů a hodnocení proběhlo ve čtyřech kategoriích. Boj to byl velký a vítězové to rozhodně nedostali zadarmo. Patří jim všem velká gratulace. Mezi nejlepšími bylo i několik našich členů:

  • v kategorii žen se psy do 24,9 kg byla druhá Michaela Srchová, čtvrtá Veronika Hložková, pátá Irena Luxová a šestá Katka Salačová
  • v kategorii mužů se psy do 24,9 kg byl čtvrtý Michal Vorkouhlík
  • v kategorii žen se psy nad 25 kg byla čtvrtá Eliška Čerňanská
  • v kategorii můžů se psy nad 25 kg byl na šestém místě Šimon Cipro

IMG_7104_1

IMG_7108_1 IMG_7119_1 IMG_7130_1

I samotný seriál Hill’s cup zaznamenal letos nebývalý úspěch, na třech závodech startovalo více než 60 závodníků a všechny letošní závody měly větší účast, než tomu bylo v posledních letech. Je vidět, že obliba tohoto krásného sportu roste. Za to patří obrovský dík všem organizátorům všech závodů, kteří se kolikrát na úkor vlastního závodění věnovali organizaci a propagaci. Myslím, že i oni by si zasloužili nějaký vlastní stupínek vítězů. Ze sedmi závodů Hill´s cupu 2013 dva pořádal právě náš klub a jsme rádi, že oba patřili k těm s velkou účastí.

IMG_7133_1IMG_7074_1

IMG_6581_1

 

Tímto bych jako účastník většiny závodů letošního Hill’s cupu chtěla říct, že jsem si to velice užila a každý závod byl něčím jedinečný, na všech panovala přátelská atmosféra a přinesly mi neobyčejný sportovní zážitek. Budu se moc těšit na sezonu 2014.

IMG_6664_1

Výsledky a další podrobnosti naleznete na www.behejsepsem.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky a jeho autorem je Kateřina Macháčková. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.